15.05.2023.

Uspješno je završen EU Erasmus+ projekt

Za Ragbi klub Dubrovnik nastavlja se niz uspjeha u 2023. godini. Proteklog tjedna od strane EACEA agencije stigla je obavijest o uspješnoj validaciji EU Erasmus+ projekta „Rugby for children".

Ragbi klub Dubrovnik bio je nositelj i koordinator ovog dvogodišnjeg projekta. Na projektu je sudjelovalo pet klubova iz tri europske države; Ragbi klub Zagreb, DSR Superkid Zagreb, Ragbi klub Ljubljana, Ragbi klub Dragon Brno i Ragbi klub Dubrovnik. Kroz međusobne Mobility visit susrete partneri su imali priliku razmijeniti znanja i iskustva o organizaciji klubova, načinima financiranja, medijskim aktivnostima te modelima treninga ragbija za djecu. Ovaj projekt bio je izvrsna prilika za umrežavanje i jačanje veza između klubova. Završni susret projekta održao se u Dubrovniku, Lipanj, 2022., koji je ovom prilikom ugostio više od stotinu djece.

Iz Ragbi kluba Dubrovnik ističu veliko zadovoljstvo rezultatima projekta „Ovaj projekt za Klub je bio veliki izazov. Ragbi klub Dubrovnik najmanji je i najmlađi od projektnih partnera. Kada uzmemo u obzir i nepovoljne okolnosti za sport uzrokovane pandemijom virusa Covid 19 možemo zaista biti prezadovoljni da su sve predviđene projektne aktivnosti uspješno provedene. Nadamo se da ćemo za sljedeću godinu pripremiti novi EU Erasmus+ sport projekt i kroz njega realizirati neke nove ideje."


RAGBI KLUB

DUBROVNIK

Budi dio tima - IGRAJ RAGBI


Arhiva