29.10.2022.

U Dubrovniku odigran Kup Dalmacije za mlađe uzraste

Na Stadionu Lapad ove subote, 29. Listopada, održan je Kup Dalmacije RSSDŽ u ragbiju za mlađe uzraste. Domaćin natjecanja bio je Ragbi klub Dubrovnik kojemu je ovo još jedno u nizu uspješnih domaćinstava.
 
Na Stadionu Lapad svoje vještine odmjerili su Ragbi klub Sinj, Ragbi klub Nada, Ragbi klub Makarska rivijera, Ragbi klub Čelik, Ragbi klub Herceg i domaćini iz Ragbi kluba Dubrovnik.
 
Na drugom turniru natjecanja imali smo priliku gledati igru oko sto natjecatelja u tri različita uzrasta U-8, U-10 i U-12. Male ragbijašice i ragbijaši pokazali su zavidne vještine i puno entuzijazma prema ovom sportu. Sudeći po broju natjecatelja i sve većem interesu ragbi i na našim prostorima postaje jedan od popularnijih sportova. 
 
Nakon turnira nastavljeno je druženje uz odlični zajednički ručak, a Ragbi klub Dubrovnik na ovom turniru imao je i premjeru novih dresova kluba. Naime, višegodišnji trud i rad ove godine prepoznao je i Hrvatski olimpijski odbor te je kroz program „Od sportske škole do olimpijskih igara" podržao projekt Ragbi kluba Dubrovnik kroz koji je klubu omogućio nove dresove i opremu. 


RAGBI KLUB

DUBROVNIK

Budi dio tima - IGRAJ RAGBI


Arhiva