22.10.2021.

Gostovanje na tradicionalnom dječjem turniru „Mala krtica 2021.“ u Zagrebu

Proteklog vikenda u organizaciji HARK Mladost održala se dvanaesta po redu „Krtica", turnir za uzraste U-12, U-14 i U-16. Na turniru je sudjelovalo oko 100-tinjak djevojčica i dječaka iz klubova; Mladost, Makarska Rivijera, Rijeka i Ragbi kluba Dubrovnik.

Pobjednici uzrasta U-16 bili su kadeti Mladosti, a kod uzrasta U-14 igrači Makarske rivijere. Igrači Ragbi kluba Dubrovnik briljirali su nizom pobjeda u kategoriji U-12. Iako su naši mali igrači imali zaista dug i naporan put dali su sve od sebe na terenu. Trener Antonio Malekinušić istaknuo je kako je jako zadovoljan igrom te da fali više ovakvih turnira. „Turnir je bio odličan, sve pohvale organizatorima koji su nas vrhunski ugostili. Ovakva okupljanja su super za djecu. Naglasak je na druženju, zabavi i razmjeni iskustava iako smo presretni što se kući vraćamo s dobrim rezultatima.

Domaćini su oba dva dana nakon turnira priredili zajedničko druženje uz ručak a ekipa iz Ragbi kluba Dubrovnik slobodno vrijeme je iskoristila i za zajedničko razgledanje znamenitosti našeg glavnog grada.

„Klub nastoji sudjelovati na svim regionalnim i nacionalnim natjecanjima tako da nas uskoro očekivaju nova putovanja i uzbudljiva natjecanja." Rekao je za kraj trener Malekinušić.

RAGBI KLUB

DUBROVNIK

Budi dio tima - IGRAJ RAGBI


Arhiva